Svar på et ?ofte? spurt spørsmål.

Det er flere som har spurt meg hva jobben min har gått ut på når jeg har jobbet som administrerende sekretær hos Albir Confort. Jeg sitter på et megler kontor, på kontoret jeg jobber er det meg og min kollega Jas som sitter ved inngangen, vi har 1 norsk dame som selger, en nederlandsk mann som selger og en engelsk mann som selger, også har vi en mann som er direktør for ferie leiligheter, bak meg og Jas sitter hun som er personal ansvarlig og en dame som er på visninger til langtidsleie. Nede på kontoret er det mye flere mennesker igjen som tar seg av papirer, penger og nettsider etc. Min jobb er å svare når telefonen ringer, om det er noe jeg kan gjøre så hjelper jeg, eller så setter jeg samtalen over til den det gjelder. Kommer det kunder inn på kontoret så hjelper jeg dem. Det kan være alt fra at de vil leie, kjøpe, de vil leie ut eller de vil selge, de kan være fri før strøm eller vann, de vil endre adresse osv. Jeg sender ut sikkert 40 mailer løpet av en uke med linker til eiendommer vi har til leie for å høre om det er noen interiserte i å leie det vi har, er det ikke respond så ringer jeg. Jeg jobber mandag, onsdag og fredag fra 10-16, tirsdag og torsdag 10-18 og hver helg fri. Lønningen er spansk! Jeg har også tatt 1 eksamen allerede og har egentlig 4 igjen, om jeg hadde fulført 12 måneder i jobb og tatt alle eksamene hadde jeg fått tittelen som utdannet innefor dette, nesten som å være lærling, men siden jeg ikke fullfører mine 12 måneder får jeg ikke dette. Noe som ikke gjør meg så mye ettersom jeg snart skal få jobbe som det jeg er utdannet til å gjøre. 

Nå er det bare to dager igjen til ferie og mandag er jeg _21_ OMG, tiden flyver!


Benidorm Stranden skal snart nytes til de grader!Solen skinner!:)Og jeg har snart bursdag!:D

 

xx vero

Én kommentar

Cathrine

12.06.2015 kl.00:20

Kjenner jeg er litt missunnelig på deg som har mulighet til å bo og jobbe i Spania:)! Ser helt fantastisk :)

Du kommenterte forresten innlegget mitt når jeg søkte etter bloggere for noen uker siden, og ca klokken 15, 12.06 så kommer innlegget hvor din blogg er med i på bloggen min :)

Skriv en ny kommentar

Veronica Charlotte

Veronica Charlotte

21, Ibestad

Mitt navn er Veronica, jeg er oprinnelig fra Ibestad en øy utenfor Harstad (nordnorge), jeg flyttet til Spania i en alder av 17 år, og her er jeg enda! lever livet mitt med min utenlandske kjæreste og hund!

Kategorier

Arkiv

hits