Jeg har en nyhet og dele.

Hei igjen alle sammen. 

Nå er det kommet ut i Spania så nå kan jeg endelig fortelle at jeg har sagt opp min stilling som admistrerende sekretær/assistent på megler kontoret Albir Confort, jeg har nå 2 uker igjen å jobbe før jeg da går på 3 ukers ferie, da skal jeg endelig få nyte det å bo i syden. Etter to uker ferie kommer min familie på besøk, noe jeg gleder meg no helt vanvittig til, de skal få se mitt nye hus her nede for første gang ettersom jeg flyttet inn i et hus siden sist de var her. I begynnelsen av Juli begynner jeg å jobbe som helsefagarbeider på det sykehjemmet jeg hadde mitt siste år som lærling. Har jobbet på dette kontoret nå siden Januar, så i 6 måender og det har vært en fantastisk opplevelse, jeg har lært mye, og det har gitt meg en kunnskap jeg skal ta med meg videre i livet. Nå kjenner jeg at jeg gleder meg til å jobbe med mennesker igjen, mennesker som trenger hjelp, jobbe turnus, ha en dag fri i ny og ned en dag sein og en dag tidlig, jeg savner å kunne sove litt av og til. heheh. Med den nye jobben er det også veldig lett for meg å dra hjem på evt. ferie eller få besøk, ettersom det er turnus og mye mer fleksibelt enn en vanlig jobb hver dag som jeg har nå. i tillegg er pengene også bedre! Så nå kjenner jeg virkelig at livet smiler :) 

Om du har noen spørsmål ang. jobb i Spania, ta kontakt!

 

Albir confort kontoret.



Fundacion Betanien, et fantastisk flott sykehjem i Alfaz del Pi. 

 

 

xx, vero

7 kommentarer

Marthe Dybdahl

28.05.2015 kl.12:54

super fin blogg du har med masse bra innlegg og inspirasjon. Stå på videre! Hadde vært veldig koselig om du tok en tur innom bloggen min :)

Veronica Charlotte

28.05.2015 kl.13:09

Takk for det Marthe, det kan jeg gjøre.

mariannebjornsen

28.05.2015 kl.13:27

Heldig du er som bor i Spania :) Det er planene mine også så gøy å lese om livet ditt der! Lykke til med ny jobb,spennende :)

Mvh Marianne

Veronica Charlotte

28.05.2015 kl.13:36

Ja, det er veldig deilig, spesielt om sommeren! Så gøy, ta kontakt om det blir i dette området da! Og takk for det.

Marie

31.07.2015 kl.01:03

Hvordan søkte du om lærlingplass i Spania som helsefagarbeider? Hvem må man kontakte, og hvor kan man lese om dette? Har hørt om dette før og syntes det virker super spennende! Dette er noe jeg kunne tenkt meg å gjøre :-)

Julie

01.09.2015 kl.02:10

Hei! Fikk du være et helt år som lærling i Spania? Har hørt det bare er mulig å være der et par mnd som lærling? Veldig lyst til å ta lærlingtiden min i Spania eller et annet land selv :)

Veronica Charlotte

29.09.2015 kl.23:03

Hei beklager for et utrolig seint svar, her ser du noen som ikke er så aktiv inne i komentarfeltet.

Jeg var sendt via skolen min i Norge for å ta et halvt år Vg2 helsefagarbeider og ettersom det ikke var søkere andre halvår fikk jeg være der i 1 år på skole. Når det var over hjalp læreren min meg å søke lærlingsplass via den Norske Skolen i Costa Blanca. Jeg var lærling i 2 år i Spania :)

Skriv en ny kommentar

Veronica Charlotte

Veronica Charlotte

21, Ibestad

Mitt navn er Veronica, jeg er oprinnelig fra Ibestad en øy utenfor Harstad (nordnorge), jeg flyttet til Spania i en alder av 17 år, og her er jeg enda! lever livet mitt med min utenlandske kjæreste og hund!

Kategorier

Arkiv

hits