Min mening om kroppshysteriet.

Det har lenge irritert meg, men har aldri giddet å komentere det før, men jeg synes ting begynner å gå litt for langt, helt ærlig. 
Jeg har i hele mitt liv vært tynn og lang, jeg har blitt kaldt mye rart og blitt sagt mye rart til som: ?mont everest? ?flaggstang? ?bedre å være liten å søt enn stor å stygg? ?du må spise mere? ?hvorfor spiser du ikke?? listen er lengre, nei det går ikke inn på meg jeg tenker bare ?du er bare sjalu? haha, men nok får være nok. En ting dere som ikke er ?tynn? vet er at det er like ille for de ?tynne? å bli komentert vekten på som om de som er litt større blir spurt om å stoppe å spise så mye eller komentert pga overvekt.
Den episoden jeg husker best var når jeg skulle dra tilbake på min gamle skole hvor min gamle lærer da sa til meg: ?Veronica, jeg ser du enda ikke spiser godt nok? jeg ble irritert og jeg svarte: ?Jeg ser du enda spiser frokost på mac donalds? hun ble paff, viste ikke hva hun skulle si. Hva gjør en litt større person retten til å komentere de tynne men vi har ikke lovt å svare? Nei vett du hva, der går grensen, komenter meg og jeg svarer. Jeg har kommet til det punktet i livet at det ikke bryr meg lengre, jeg er ung, jeg har høy forbrenning, jeg trener og jeg føler meg bra, jeg har en kjæreste som liker meg for den jeg er samt mine venner, er det ikke det som betyr noe? 
Og alt dette styret med fotballfruens bilde etter fødselen og alle dere som gikk bananas å la ut bilder om hvordan det er ?normalt? å se ut etter en fødel, dere burde skamme dere, dama var jo bare fornøyd med sin egen kropp etter fødsel siden hun bryr seg om kroppen sin, spiser rett og er i aktivitet, la mennesker være stolt av hvordan de ser ut, slutt å kritiser, takk.
For en stund siden var det ?inn? å være litt større, så ble det ?inn? å være tynn, og nå er det ?inn? å være full av muskler med stor bakdel. Kroppspresset blir større og større, enten er puppene dine for småe, eller så er rumpa de for liten, eller så er du for tynn, eller så er du for feit, hvor er menneskene som bryr seg om det indre blitt av? Ja, alle liker forskjellige størrelser og former, men er det vits å komentere det for andre som ikke har det DU liker ikke få dem til å føle seg ?ikke bra nok?? Min personlige mening, kortvokst, lang, tynn, feit eller masse muskler, dere er alle like fine! 

Det var dagens gode ord fra meg! Ha en super dag!

 

 
 

Spørr meg så synes jeg alle ovenfor er like fine på hver sin måte!

 

xx Vero

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits