Språket

Hei igjen, er så artig med positive tilbakemeldinger og folk interisert å vite om hva jeg gjør og om hvordan det er å bo her. Desverre er jeg ikke så veldig oppfinnsom og tenker stadig hva jeg kan skrive om, men jeg er helt tom, haha snakk om A4 liv.. Jeg er ikke en sminkejente, jeg er ikke veldig på mote siden med outfits etc, jeg tar på litt maskara og hiver på meg en vanlig dongeri bukse, så jeg kan ikke akkurat skrive om det, + dette har ingenting med å bo i Spania å gjøre. Så hva med om dere kommer med ønsker, om noe dere lurer på, noe dere er interisert i å høre å vite om stedet alt fra turistatraksjoner, utelivet, stranden, jobben, skole osv, så svarer jeg gjerne. 
- Jeg har i tillegg fått spørsmål ang. språket mitt, hvordan jeg kommuniserer daglig. Kjæresten min er fra England og snakker da britisk, ja jeg snakker også engelsk, den amerikanske dialekten er desverre borte. Jobben går også på engelsk, så jeg snakker kun norsk om det er norske kunder på jobb eller når jeg skyper med familien! Jeg får ofte høre: ?where are you from? jeg svarer ?norway? jeg får alltid da ?noway, your english, stop lying?. Jeg synes det er litt gøy å få høre fra andre at engelsken min er så bra at de tror jeg er engelsk, blir bestandig glad da, hadde jeg bare kunne gått tilbake noen år så jeg kunne fått bedre karakterer i engelsk på skolen i Norge hadde det vært tipp topp. Klart når jeg først flyttet ned hit og begynte med kjæresten min var jo engelsken min som en helt vanlig 17 åring i Norge, litt gebrokkent amerikans, haha er så rart å tenke tilbake på. 

 


 

 

xx vero

2 kommentarer

24.03.2015 kl.12:32

Ka med spansken? :-)

Livet mitt i Spania!

24.03.2015 kl.12:39

haha, godt spørsmål. Jeg lærte en del på skolen, men når jeg begynte som lærling i 2 år så gikk alt på norsk og engelsk hjemme med kjæresten så jeg fikk aldri brukt det, jeg hadde ikke så mange spanske venner, og om jeg hadde det snakket de engelsk. Men etter jeg begynte å jobbe på et spansk kontor og har fått en del spanse venner via jobb kjenner jeg at den kommer sakte med sikkert, men uten noe studering i språket er det vanskelig å lære kjapt grunnet mye regler og rare ord! Men jeg prøver så godt jeg kan!

Skriv en ny kommentar

hits