Ikke en flink blogger.

Heisann. Tenkte det va på tide med et lite inlegg igjen ettersom jeg får stadig spørmsål om hva jeg gjør nå, hvor jeg er, hvor lenge jeg blir osv, så tenkte å skrive litt om det her inne. 

Dere som kjenner meg vet sikkert at jeg flyttet ned til Spania i 2011, skulle bare bo her i 4 måneder i verstfamilie. Når jeg nesten var klar til å flytte hjem til kalde nord igjen fikk jeg en telefon om at det var ingen søkere fra Harstad som ville ned etter jul så jeg ble tilbudt et halvt år til. Faktisk så sa jeg nei og avviste tilbudet, men etter to måneder etter å ha blitt bedre kjent med plassen ble jeg betatt, og ringte før å høre om det enda var mulig at jeg dro ned igjen etter jul, dette var ingen problem. Jeg dro hjem på juleferie å pakket kofferten atter en gang å satt meg på flyet ned igjen klar til å bli kjent med nye romkamerater. Jeg fullførte Vg2 helsefagarbeider i Spania, på den norske skolen i Costa Blanca. Tiden nermet seg og jeg skulle snart flytte hjem, noe jeg ikke følte meg helt klar for siden jeg hadde funnet meg kjæreste i Spania, og likte livet her nede veldig godt. Jeg fikk da på slutten av skoleåret beskjed om at det var mulig å søke lærlingplass, men dette var en kontrakt på to år, jeg var veldig usikker på å binde meg i to år, jeg skulle være borte fra min familie og venner i 3 år, det føltes lenge men jeg søkte men hadde ingen håp om å komme inn ettersom mange hadde søkt å det var kun 4 ledige plasser. Jeg kom inn, og jeg begynte som lærling. Jeg fullførte lærlingtiden min i Spania å fikk meget godt bestått fagprøve. Nå som jeg er ferdig som lærling bor jeg da i Spania å venter enda på å få en jobb, men ettersom det er billigere å bo her i Spania jobbet jeg i Norge i sommer, å pengene jeg tjente der kom godt fram i Spania. Nå nyter jeg livet sammen med kjæresten, venner på en nydelig plass langs costa blanca kysten. 

Nå nærmer det seg jul å jeg skal hjem til Norge til jul med kjæresten min, kjæresten min er britisk å gleder meg til å dele en tradisjonell norsk jul sammen med han.
Om det er noe mer dere lurer på ang. skole, lærling, plassen, ferie osv så er det bare å spørre!

- Vero
5 kommentarer

Keths!

07.12.2014 kl.17:38

Titter innom for å ønske deg en fin 2. søndag i advent! Håper helga har vært bra :)

Veronica

07.12.2014 kl.21:03

Veldig hyggelig å I lige måte 😊😊

08.12.2014 kl.19:19

Vurdert å blitt medlem av facebook-siden "Bloggere fra Nord-Norge."? :)

Silje

17.12.2014 kl.00:01

Hei! Jeg ønsker og søke om læreplass i Spania. Har tidligere gått på dnscb, og lurer på hvordan du søkte deg læreplass? Gjennom opplæringskontoret? Eller hvordan gikk du frem?:-)

Livet mitt i Spania!

02.01.2015 kl.17:17

Hei Silje. Da jeg søkte ble det lagt fram av læreren og vi sendte søknad via rådgiveren og kontaktlæreren vår på skolen. De sendte da søknaden inn videre ang lærlingplass. Kontakt Kariann Lithell som er rådgiver på skolen i Alfaz og hun kan hjelpe deg med alt dette.

Skriv en ny kommentar

hits