HeiPåDeg!

Det er desverre sjeldent det kommer et blogginlegg fra meg, har hatt noen som reagerer på dette og ønsker og se mer fra tennåringer i utlandet så her kommer en liten oppdatering. 3. september started jeg på ny lærlingplass, sykehjemmet jeg er på nå heter Fundacion Betanien og ligger i Alfaz del pi, like utenfor Benidorm. Her skal jeg da være i ett år. I februar skal jeg utplasseres på et spank sykehus kalt Clinica Benidorm, her skal jeg være i 6 uker før jeg begynner tilbake på betanien for og gjøre meg klar til fagbrevet som helsefagarbeider. Det å være lærling i Spania har både positiv og negative ting, klart å bo i Spania er helt fantastisk, du får også vært med på mer innen helse og ikke minst bo i Spania. Men lønningen er spansk, som vil si ikke like godt betalt lærlingetid som i Norge. Men klart det er jo også billigere og leve her med mat osv enn Norge. Om det er noe DU lurer på ang. utdanning i Spania, bare ta kontakt.
Og til dere som tror jeg bor her nede å lever live som om det var en ferie, DRØM VIDERE, her er det hardt arbeid..  

4 uker siden nå bestemte jeg og min søster å overraske de hjemme, etter snart 3 år i Spania var det første gang jeg kom hjem på overraskelse til de hjemme, og gjett om de ble overrasket. Så forrgie uke, dukket jeg opp på trappen til min familie hjemme i Norge, og det var fantastisk og se dem igjen og ikke minst fantastisk og se deres ansikstutrykk.

Har også fått meg ny leilighet, har flyttet ett par ganger, men denne gangen tror jeg blir her. Skal oppdatere dere med bilder når internettet er blitt overført til ny leilighet og alle møblene etc er på plass.

 

xoxo, vero

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits