Starte opp blogging igjen eller ikke?

Hei igjen alle sammen:) Har vært veldig dårlig med blogging på med det siste året, men jeg er usikker på om jeg skal begynne igjen eller om jeg bare skal la vær? Jeg tar gjerne imot tips på hva jeg kan skrive om fra når det kommer til mitt liv, livet i spania, livet i norge osv? Hva ønsker du? Jeg er sykt dårlig til å finen ting å skrive om å føler det bir litt kjedelig å skrive hver dag hva jeg har gjort å hva jeg skal så om dere har noen ideer eller om det er noe dere lurer på si ifra. Jeg kan jo gi dere en kort oppsumering om det er noe dere kanskje vil. 

Jeg er enda bosatt i Spania ja, desverre så forelsket jeg meg i plassen og min kjæreste som jeg har funnet her nede og synes at livet i Spania ikke kan måle seg med noe annet. Jeg tok et år på vidregående her nede som helsefagarbeider, og har nå signert en toårs kontrakt på lærlingtid her nede. Akkurat nå jobber jeg på et norsk sykhjem kalt Finca el Romeral, som ligger i Alfaz del Pi, ikke så langt unna Benidorm om dere vet hvor det er, dette ligger i Alicante kysten, costa blanca. Om bloggingen mn er noe du vil jeg skal forsette med, si ifra så skal jeg få skrevet et parr innlegg om hva, hvor hvordan osv. 

 


xxx, vero

Én kommentar

silje christine.

07.02.2013 kl.11:15

jeg synes du skal fortsette! :) koselig å følge med på hva som skjer der nede og hvordan du har det! du kan jo blogge om hvordan det er å være lærling i spania og leiligheten deres? :D

Skriv en ny kommentar

hits