Mitt syn på Spania og mine opplevelser.

Hei alle sammen:) Ja jeg vet jeg må være verdens flinkeste på å poste inn innlegg på denne bloggen min, eller ikke? Nei det har seg slik at det er egentlig ikke så mye spennende og blogge om. Det er ca det samme som skjer hver dag, skole, skolearbeid, være med vennene, sole seg og spise? Men som jeg har nevnt tidligere så er det bare å stille spørmsål om det er noe dere lurer på ang. mitt opphold her nede i Spania. Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om hvordan jeg har opplevd Spania og hva jeg skal gjøre videre. 

Jeg kan jo begynne med august 2011, Jeg og Lise som er fra Harstad bestemte oss for og søke oss ned til Spania, det gjorde vi og vi dro ilag, vi ble tatt imot av to fantastiske jenter på en plass som heter Villa Romanitca i Alfaz del pi i Spania. Villa Romantica er en fantastisk plass og bo, fine leiligheter, stort basseng og ikke minst en varm jacuzzi. Skolen her nede er også veldig bra, lærerne går virkelig inn for og hjelpe deg, om du sliter tilbyr de seg at du kan komme til dem på ettermiddagen så de kan hjelpe deg mere så du skal klare å mestre det du ikke klarer. Vertsfamilien har også vært super, de har vært der om det skulle være noe, jeg har stortrivdes! Så var det til vennskapene, selvfølgelig er det vanskelig at halve kullet i klassen blir skiftet ut etter jul for man blir jo glad i alle sammen, og det er vanskelig når dem skal dra,  de som var her nede før jul var fantastiske og jeg var SYKT nervøs for å ikke trives med de nye, der tok jeg feil, alle har vært supre, det har selvfølgelig vært drama her nede også, det må dere ikke tru går ant og flytte ifra. HAHA.

Men uten tvil så er det Ine Tengesdal Tang og Karoline Solheim som har sotte sine spor fast i mitt hjerte, flate for noen fantastiske jenter! Som dere også sikkert har sett så har jeg også fått med kjæreste her nede, mange som har spurt veldig mye om det så kan jo svare litt om han, han heter Jorge Berry, han kommer fra Wales men har bodd i England mesteparten så jeg sier han er engelsk, han er 22 år, som vil si han er 4 år eldre enn meg. Han er en super gutt, og ja selvfølgelig er det vanskelig og hoppe inn i et forhold med en med et annet språk, men det går veldig greit. Jeg har nå faktisk flyttet inn med han de to siste ukene jeg har igjen i Spania for nå, og skal bo her i nån uker når jeg kommer ned igjen for jeg fløtter inn med en venninne som heter Silje. Men nok om meg og mitt randome liv, tilbake til opplevelser jeg har hatt.
Jeg må også nevne at Spania er fantastisk, alle sier vær forsiktige spanjolere er ditt og datt, men tro meg, det finnes værre nordmenn enn det finnes spanjolere! Jeg har bare hatt positive inntrykk av dette landet! 

Mens jeg har vært i Spania har jeg fått vært med på mye, jeg har vært på fjelltopper, i iskilder, sett naturen, vært i dyreparker og sett dyr jeg aldri har sett før, møtt herlige mennesker, fått opp snittet mitt i karakterboka, vært i Barcelona, vært russ,  +++ så om det er noen der ute som er i tvil om å være utvekslingsstudent, IKKE TVIL, hopp i det du vokser ikke bare på det, men du lærer mye om deg selv også!
Blir litt vanskelig med bilder fra alt det jeg har nevnt, men skal prøve så godt jeg kan. 
mormor å mamma på besøk
Puig de campana


limo!


Strippestanga må til


linda<3


Linn<3


JENTENE MINE

Å her kommer litt bilder av Jorge:* 

xoxo, vero

4 kommentarer

rikke

24.06.2012 kl.01:05

<3

Ine

24.06.2012 kl.22:58

Du he virkelig satt spor hos meg au! savne deg<3 Håbe du får to fine år i lære :)

15.07.2012 kl.23:28

hvor har du redigert headeren din ?

Veronica Charlotte

16.07.2012 kl.08:18

Var en venninne som gjorde det, vet ikke hvordan program hun brukte :/

Skriv en ny kommentar

hits