Lite tid til blogging, here u go!

Hei alle sammen, long time no see? haha:p jeg skal slutte og beklage for min dårlige blogging, men jeg har rett og slett ikke tid til og blogge om alt som skjer her nede, men som dere vet så er det bare og stille spørsmål om det er noe dere lurer på, og om dere har noen forslag til hva jeg kan blogge om bare skrik ut, jeg kan gå fort igjennom min siste tid her i Spania!:)
Siden forgie innlegg har jeg egentlig bare tatt livet med ro, det har vært veldig mye skolearbeid før vi gikk ut i praksis, jeg må ha tid til venner, kjæreste og lekser utenom alt det her i tillegg. I praksis jobbet jeg en plass som heter Hospital Clinica Benidorm, som da er et sykehus hvor ALT går på spansk, så ja jeg er blitt bedre i spansk, men jeg snakker bare litt, men forstår det meste, føles egentlig ganske godt og kunne det, språket er stilig. Mitt i praksisperioden hadde jeg meg også en liten tur hjemme i Norge pga dødsfall i familien, og måtte da dra hjem i begravelse, var ikke hyggelig men godt og se kjente og kjære! Nå er vi tilbake på skolebenken og prakisperioden er ferdig og slutten på skoleåret kommer sakte med sikkert, og jeg har ikke ord hvor mye jeg gleder meg, for så mye skolearbeid det er nå er det lenge siden jeg har vært borti, prøveeksamen, eksamen, prøver, innleveringer etc, bah. men foreløbig går det greit. Som kanskje noen av dere har fått med dere så har jeg bestemt meg for og bosette meg i Spania, og foreløbig ser det ut som at jeg blir her i allefall to år til, men får ikke svar før i morgen om det er en mulighet, kan kommetilbake til det imorgen! LYKKE.  
I påskeferien var også noen av jentene som gikk i klassen min i fjor nede på besøk, Ine, Isabel, Hege, Ellen og Sigrid, det var herlig og se dem igjen! slenger ut litt bilder fra den siste tiden i Spania, snakkes.


Airsoft med jentene fra ifjor<3


Hege<3


Hello my name is veronica, i live in spain and i LOVE it!


Sånn her feire vi påsken i Spania!


BBQ time<3


Airsoft, hardcore


bby


cute x


fine pie


INE<3


Tell me about it?

 

xoxo, vero


tantepuusk,savn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits