Skal, skal ikke?

Hei alle sammen:)
Jeg har et spm til dere, og håper dere kan hjelpe meg å svare på det?
Igår fikk jeg en telefon fra min hjemplass om jeg ville bli igjen her etter jul. Jeg vet ikke helt va jeg skal svare, jeg har jo familien min hjemme i Norge, jeg har tantebanet som er under den fineste utviklingen og ikke minst kjærsten min er hjemme. Det er allerede gått over 1 måndte siden jeg kom hit, og det har gått veldig fort, men vet ikke helt om jeg klarer 6 måndter til? Hva sier dere, hva hadde dere gjort?


Må si det frister? ah, nydelig her

Må bare nevne en ting til, igår når kl var halv 9, fikk jeg besøk av verdens beste kjæreste, så igår kveld ble det nattbad i boblebadet og idag har vi sleiket sol:) herlig og ha besøk, men gruer meg allerede til han skal dra neste tirsdag:( men på fredagen skal vi sjekke inn på hotell, å i morgen kommer mamma, mormor og bestefar så ser fram til det:)

Hotellet!:D


Fineste mamma og pappa<3


Beste<3

xoxo, vero





4 kommentarer

Guro

05.10.2011 kl.17:39

æ syns du skal være igjen! det e ikke hver dag man kan bo i syden Veronica :p venna, familien, kjæresten å tanteungen e der om 6 mnd <3

Hege Bjerga

05.10.2011 kl.18:19

BLI IGJEN!!!!! :-D så komme eg ner å besøke deg!!

Weronica

05.10.2011 kl.19:25

Eni me Guro her igrunn! eg hadde muligheta å være igjen, og grep den ikke.. og det angre eg på selv idag. selvom det å komme heim åpna mange muligheta, så e det den erfaringa du får der nede som e viktig videre i livet!

det va veldig godt å komme heim te mine kjære hjemme, så e det ei unik mulighet! og eg savna og savne enda spania og folkan der! kjæresten, vennan dine og familien din e der når du kjem heim! <3

Elisabeth

05.10.2011 kl.21:50

bli igjen!! du e nu heldig som værtfall får lov å ha besøk. æ får ikke se verken familien eller kjæresten før om et år!

Skriv en ny kommentar

hits