Litt om gårsdagen og dagen idag!

Hei å hå! Det er desverre som vanlig ikke noe nytt og fortelle her i gårn, vi er oversvømt i lekser så er ikke så mye annat en det dagene går til. Igår når vi var ferdige på skolen bestemte jeg og Ine oss for å lage brownies, å det var herlig. Vi satte oss ned med ett glass cola å brownies å jobbet med en norsk innlevering om en h***** språkdebatt, ivar aasen og knud knudsen, JUHU! Men var koselig forde.
Idag på skolen regnet det, å jeg mener ikke regn, himmelen åpnet seg og det DATT ned, fy fader så det regnet, det lynte som fæen, og tordnet var så høyt at man nesten fikk vondt i ørene. Jeg var uheldigvis ute da himmelen åpnet seg, å for en gangsskyld hadde jeg dongeri på meg, så ble en smule bløt, men sprang så fort jeg kunne for å komme inn, da så jeg lynet rett forran meg, fyfader hvor skummelt BRR. Men isåfall så sku vi ha gym idag i siste timene men det ble det ikke no av for gressbanen var så bløt at den var ikke brukende, så vi dro hjem tidlig (måtte sykle) buhu. Nå er himmelen endelig blitt fin og det er blått og varmt ute, men jeg sitter fortsatt inne og jobber med Ivar aasen osv, huff. gleder meg til å levere driten imorgen, så er det helg og da er det bare EN prøve igjen neste uke, så kommer kjæresten min hit (lykke). Å da, da folkens har vi høstferie, og vi har høstferie i en hel uke, ser fram til det. Nå kom ine inn å slang seg i senga mi så må vel snakke litt med noen som kjeder seg? jaja<3 slenger inn litt bilder fra dagene!


Brownies! mmm


Deilig og ta oppvasken når du kan stå i åpent vindu å få sol på dæ:D


Ine og meg sin plass, jobber fortsatt med norsk:(


Når jeg kom hjem var jeg som sagt våt, så det var rett i sløve klær!Her ser dåkker, ikke særlig behagelig?Men så, ble det finere!:D

xoxo, vero

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits