Kjæresten min!

Hei alle sammen:) Er mange som spørr meg spørsmål om hvordan det er og være borte fra kjæresten min, og hvor lenge vi har vært sammen osv. Så tenkte jeg skulle ha et lite blogginnleg om han/oss:)
Kjæresten min heter Kim-Remi, han er 21 år og kommer fra Ibestad kommune, hvor jeg også er fra, om dere lurer så er han 90 modell, så ja det er altså 4 år imellom oss. Vi ble sammen 29. august 2008, så det vil si at vi har vært sammen i litt over 3 år nå, så ja det kan stemme at jeg møtte han når jeg nettopp var fylt 14! Han er gutten alle jenter ønsker seg, han er i allefall min drømme mann, det er han jeg håper jeg får gifte meg med og få barn med. Jeg kan inrømme at det er tungt å være ifra han, de to siste årene vi har vært sammen har vi sove sammen hver natt, vi har også bodd ilag i et år, så det å sove aleina og være uten han er litt tomt. Men dette er en opplevelse man får bare en gang i livet, så jeg lever den så godt ut jeg kan. Han kommer da på besøk til meg i høstferien, som er en måndte til, og det ser jeg fram til. Han kommer også kanskje hit i desember en gang så vi kan dra hjem til Norge sammen:)
Nå sitter jeg på skolen og har helsefremmende, er ferdig på skolen kl 2 idag. Da er det bare å sykle hjem fort, skifte å hive seg på bussen til Benidorm beach:)


Vi har bra humor ilag:)


Beste i verden!


Min gutt<3


Ynglingsfolkan mine, tate si og gutten min<3

 

- Har du kjæreste?
- Hvor lenge har dere vært kjærester?

 

xoxo, vero

 

Én kommentar

Kim-Remi

07.09.2011 kl.23:20

ååå <3 et innlegg om meg ;D søta mi <3

Skriv en ny kommentar

hits