Fritid og skole!

Hei alle sammen:) Jeg baklager IGJEN for dårlig blogging. Men det er ikke så fristende å gå inn å sette seg for å blogge når man har 32 grader ute! Men skal prøve å oppdatere litt om hva jeg har gjort de siste dagene.
Lørdagen var jeg, lise, brit ailen, maria, monika og geir i aqualandia, som da er et stort badeland i Benidorm. Dette var sykt gøy, det var aktiviteter og sklier i hytt og pine. FIkk ikke tatt bilder mens vi var der desverre, men skal sikkert tilbake dit, å da håper jeg på at jeg har fått undervannkamera så jeg kan ta det med hvor som helst uten å tenke på at det kan bli ødelagt. Men skal legge ut et bilde hentet fra internett:)
Søndagen var jeg, Brit Ailen, Ine og familien og Lise i en park kalt mundomar, noe så fantastisk artig er det lenge siden jeg har vært med på. Dette er da en park med masse dyr og aktiviteter for de mindre, vi fikk blant annet være med på et delfin show mens vi var der, og det var helt SYKT, at de klarer å få delfiner til å gjøre slike ting er helt utrolig. Vi fikk se masse forskjellige dyr som man iallefall ikke får se i Nord Norge, alt fra falmingo til aper, fikk blant annet tatt bilde med lemurer, søte! (måtte lyge å si jeg var 12 år for å få ta bildene).
Resten av tiden har gått til soling, bading og skole og skoleprosjekter, har faktisk min første prøve i morgen, gleder meg faktisk til den. Skolen her er helt super og lærerne er sykt gode, hyggelige og omtenksomme! Men nå skal jeg ikke kjede deg i et langt innlegg her, jeg skal heller legge ut litt bilder fra det jeg skriver om så får dere heller se hva jeg har gjort:)

Meg og ineFLAMINGO:D

Huske ikke ka det her het, men de e no iallefall utrulig FINE!

STOR skilpadde:o


Ny venn:D

PINGVIN<3fantastisk!

Rare fuglaLemuran:D


meg og delfinen<3

 

- Har du vært i mondomar eller tatt bilder av/med sånne dyr?
- Hvordan er været hos deg?

 

xoxo, vero

Én kommentar

Kim-Remi

07.09.2011 kl.23:22

dit SKAL vi når eg kommer ;D

Skriv en ny kommentar

hits