ikke lenge igjen!

Idag er det bare 24 dager til jeg reiser, jeg kjenner jeg begynner og både grue og glede meg. Dette er noe helt nytt, å det er spennende! Det har vært lite blogging ja, men det blir mere når det nærmer seg den 24. august. For de som ikke har fått det helt med seg så er det jeg skal gjøre 24 august er å reise til Spania. Jeg skal dra ilamme en jente fra paralell klassen min og vi skal bo i Spania fra 24 august til ca da juleferien begynner, vi skal gå på skole der nede i et halvt år, å kommer tilbake til stangnes etter jul for og gå ferdig der. Linjen vi skal gå heter helsefagarbeider og vi skal flytte til en plass kalt Alfaz del pi, det er et "norsk" strøk, med masse nordmenn, så det passer meg jo fint, for spansk kan jeg ikke så mye av. Skolen vi skal gå på er også norsk. 
Når jeg reiser vil utfordringa mi bli å reise ifra tantebanet, kjæresten og ikke minst familien min, men får håpe att dette går fint!:)


Dette er alfaz del pi, hvor vi skal bo.


Nå er det sommer og fint vær her i nord, så nå skal jeg hive på bikien og sole meg litt!:)

 

- har du bodd i utlandet før?
- har du vært i alfaz del pi?
- hvordan er været hos deg?

 

xoxo, vero

2 kommentarer

becky

02.08.2011 kl.01:18

Masse lykke til :) Blir nok kjempe bra!

Weronica

20.08.2011 kl.17:52

bilde e fra Albir, ikke veldig langt unna der du skal bo, kanskje 10 min på sykkel :)

du bi å koooose dæ masse!! familien å kjæresten, å alt du forlate i kalde Norge e der når du kjem heim! så på vanskelige daga må du bare huske på at detta e ei mulighet du får EN gang i livet!!

Skriv en ny kommentar

hits